NaarEnschede.nl biedt de mogelijkheid om zakelijk bedrijven of evenementen te presenteren op onze platform. Hierdoor kunnen bedrijven en evenementen ook gezien en gevonden worden in de zoekmachines van Google. NaarEnschede is een leuke en gezellige platform om uw bedrijf of evenement te presenteren tegenover nieuwe potentiële klanten. Nieuwe potentiële klanten die nog niet bekend zijn in de stad van Enschede of juist meer willen ontdekken van het mooie Enschede kunnen via onze platform NaarEnschede meer hierover ontdekken. Enschede staat bekend om zijn studenten omgeving. Hierdoor is onze online platform NaarEnschede.nl makkelijk te benaderen is voor een leeftijdsdoelgroep van 16 t/m 30 jaar waaronder voornamelijk studenten die de stad willen ontdekken zodat ze hun studententijd nog aangenamer kunnen maken!


how-it-works-1

1. Adverteren

Op onze platform NaarEnschede.nl bieden wij de mogelijkheid om zakelijk foto’s, bedrijfsinformatie, handige links naar uw website(s) of social media en andere relevante informatie zoals openingstijden weer te geven voor uw bedrijf of evenement.
Na bevestiging wordt uw vermelding weergegeven op onze platform NaarEnschede.nl. Uw bedrijf/evenement zal gezien worden in de kaarten. Een badge zal worden toegevoegd aan uw vermelding om deze te markeren als vertrouwd. Nu staat uw bedrijf op onze platform en bent u klaar om ontdekt te worden door nieuwe potentiële klanten op NaarEnschede.nl!

Bekijk advertenties →


how-it-works-2

2. Word ontdekt door potentiële klanten

Eenmaal ontdekt, zullen de klanten naar u beginnen te komen! Het is jouw taak om hen gelukkig te maken en om positieve reacties achter te laten. Dat is hoe NaarEnschede.nl helpt om de juiste beslissing te maken. De bezoekers zullen uw bedrijfsnaam vaker voorbij zien komen wat zorgt voor een naamsbekendheid en wat vervolgens weer lijdt tot meer klanten in uw zaak. Doordat wij uw bedrijf link vermelden op uw eigen bedrijfspagina zorgt dit ook weer voor meer backlinks wat lijdt tot uw website. Dit zal lijden tot meer traffic wat overigens ook Google zeer gewaardeerd zal worden. Uiteraard zal dit ook weer voordeel opleveren voor uw SEO(zoekmachine gerelateerde resultaten).

Zakelijk adverteren →


how-it-works-3

3. Verhoog uw omzet

Door simpelweg uw bedrijf te adverteren op onze platform verhoogt u ook uw omzet! De potentiele klanten zullen uw bedrijf wellicht eens tegenkomen in de stad waardoor de prikkel om uw bedrijf te bezoeken vele maler groter wordt als normaal. Heeft u door het jaar heen ook verschillende acties lopen of kortingen? Dan kunt u dat zelf met 1 klik op de muis toepassen zodat dit ook gelijk wordt weergegeven op de platform en iedereen daarvan op de hoogte is!

Tarieven →


 

Klaar om al de mensen kennis te laten maken met uw bedrijf of evenement?

Adverteren